ZAŠTO ODABRATI DENTAL CENTAR SMILE

Centar vrhunske stomatologije i iskustva

Dental centar Smile specijalizirana je zdravstvena ustanova za područja implantologije, parodontologije, oralne kirurgije, protetike, endodoncije i estetske stomatologije. Vrhunska usluga, najmodernija tehnologija, visoka kvaliteta materijala, individualan pristup uz savjetovanje i podršku tijekom terapije dio su naše poslovne strategije, a posvećenost radu s pacijentima ključna je za uspjeh terapije.

Preko 20 godina iskustva

 

Iskustvo i praksa čine nas drugačijima

Najkompliciraniji protetski ili implantološki pacijenti uz našu stručnu pomoć, vrhunskog stomatologa i ljubazno osoblje uspjeli su ostvariti svoj dugogodišnji san, Novi Osmijeh koji će im vratiti samopouzdanje i podići kvalitetu života na jedan viši nivo.

Implantologija 100%
100%
Protetika 100%
100%
Opća stomatologija 100%
100%
Ortodoncija 100%
100%
Prošetajte virtualno našom klinikom i pregledajte ugodan ambijent koji Vas očekuje.

 

NAŠ TIM

Želim okvirnu PONUDU

Pošalji nam upit i ortopanski snimak u prilogu

Dental centar Smile d.o.o. 

Želite detaljnu i preciznu ponudu? 


Opišite nam vaš problem i dodajte ortopanski snimak, a mi ćemo se potruditi u što kraćem roku dostaviti vam detaljan plan terapije. 


Molimo vas da nam dostavite vaše točne kontakt podatke. 

Vaš tim Dental centar Smile :)

NOVI OSMIJEH

Dogovorite specijalistički pregled

Zašto su nas odabrali pacijenti


Individualni pristup prema pacijentu

Zadovoljan pacijent naša je najveća nagrada, a da bi to uspjeli nužno je kontinuirano učiti, usavršavati se i nadograđivati svoje stečeno znanje.
Spoj iskustva, znanja i želje za stalnim napredovanjem i pračenjem moderne stomatologije naš je imperativ, ali i veliko zadovoljstvo.

  • Kvaliteta - U Bjelovar Smileu pacijentima nudimo najkvalitetnija rješenja i stojimo iza svojih radova. Svi tretmani koji se provode u našem centru predstavljaju najvišu razinu svjetske kvalitete i standarda.
  • Stručnjaci - Dentalne tretmane provode stomatolozi sa velikim iskustvom koji slijede svjetske trendove u dentalnoj medicini i kontinuirano se educira na raznim domaćim i međunarodnim kongresima i edukacijama.
  • Vrijeme - Odabirući Bjelovar Smile za svoje dentalno odredište nećete samo uštedjeti novac nego i vrijeme. U samo nekoliko posjeta (ili možda i samo jednom) riješit ćete sve svoje dentalne probleme.
  • Niže cijene - Još jedan od razlog za posjet našem dentalnom centru jesu niže cijene svih dentalnih usluga u odnosu na zapadnoeuropske kolege. Odlukom da svoje dentalne probleme riješite u našem centru možete uštedjeti do 30%!